Crncevic får kundernas förtroende

Camil Crncevic, som driver Bygg Tryggt i Göteborg, fick onsdagen den 23 september ta emot priset Årets Nybyggare i Väst.
Till Årets Pionjär i Väst utsågs Veysi Seven som driver Seven redovisningsbyrå HB med huvudkontor i Göteborg.

 

För nionde året i rad delades Årets Nybyggarepris ut – ett samarbete mellan Länsstyrelsen i Västra Götalands län, ALMI IFS Väst, SEB och Visma.

– Västra Götalands län är bland de län i Sverige som har flest företag som startas av utlandsfödda. Utmärkande för dem är att de i många fall är unga, välutbildade, inriktade på att få sina företag att växa och villiga att anställa, sa landshövding Lars Bäckström som delade ut de båda utmärkelserna vid en ceremoni i residenset.

Årets Nybyggare Camil Crncevic tog emot ett stipendium på 10 000 kronor. Juryns motivering:
Genom seriositet och förmåga att få stort förtroende från kunderna har Camil lyckats, att med egna händer, bygga sitt företag. Camil har på kort tid och med smarta lösningar tagit sitt företag Bygg Tryggt till en stabil nivå med många nöjda kunder. Genom att bearbeta marker har han inte bara lagt grunden för många byggnader utan även för ett företag i tillväxt.

Årets Pionjär Veysi Seven tog emot ett diplom undertecknat av landshövdingen. Juryns motivering:
Genom bra strategisk förmåga och med stor ödmjukhet har Veysi byggt upp ett konkurrenskraftigt och stabilt företag. Han har gått från två kronor i startkapital, när han påbörjade sitt nya liv i Sverige, till att vara en stor förebild för andra i vårt samhälle. Veysi har genom god personalpolitik och förmågan att erbjuda trygghet för sina kunder skapat Seven Redovisning, ett tillväxtföretag med stor utvecklingspotential.

Årets pristagare kandiderar sedan, tillsammans med andra utsedda pristagare från olika delar av landet, till Årets Nybyggare respektive Årets Pionjär som delas ut av H.M.K. Carl XVI Gustaf i Stockholm i oktober.

vast09_2 vast09_3