Stockholms län Årets Pionjär 2016

Vinnaren av Årets Pionjär 2016 i Stockholms län blev Shervin Razani.

Motivering Årets Pionjär Stockholm 2016
”Driven multientreprenör som startat fem lyckade bolag, med lust att skapa och målet att alltid gå all-in.
Trots två examina i ekonomi och en lovande karriär inom banksektorn längtade Årets Pionjär efter något helt annat, att någon gång bli en lyckad entreprenör. Efter många års jobb och slit har ett av hans numer främsta bolag, Jurek Rekrytering & Bemanning, värderats till ett av Sveriges starkaste företag 2016, med en omsättning på omkring 140 miljoner kronor och 160 anställda.

Med en gedigen drivkraft, otrolig optimism och energi som smittar av sig till sina anställda har Shervin Razani det som krävs för att lyckas som entreprenör. Enligt honom är företagande ett maratonlopp, inget sprintlopp, där utmaningen är att kunna gasa och bromsa samtidigt för långsiktig överlevnad.

Totalt omsätter Shervins alla bolag 280 miljoner kronor och sysselsätter 250 personer, vilket är en imponerande siffra och en inspiration för alla företagare där ute. Vi är stolta över att idag överlämna Shervin det prestigefulla priset Årets Pionjär 2016.”

Årets Pionjär är en utmärkelse som går till en person med utländsk bakgrund som bott i Sverige under en längre tid och som genom hårt arbete har lyckats skapa ett tillväxtföretag som står för nytänkande i sin bransch. Vinnaren för Stockholms län 2016 blev multientreprenören Shervin Razani, som startat fem lyckade bolag som tillsammans omsätter omkring 280 miljoner kronor och sysselsätter 250 personer.
– Jag drivs av att nå mina drömmar och mål, jag gillar utmaningen och skapandet med att starta och driva egna företag. Det är ett fint pris som jag är mycket stolt över att ha vunnit, nu siktar vi mot det nationella priset, säger Shervin Razani.