Terapimassage och design i Kalmar

Årets Nybyggare Pionjär i Kalmar län 2010 är Terma Terapi Massage. Maria Vult von Steijern har trots alla hinder lyckats skapa ett stabilt företag och står för nytänkande i sin bransch. Hon har med Terma Terapi Massage på ett nytt sätt tillgodosett alla sinnen genom hälsa, natur, konst och musik på ett kreativt maner.
Årets Nybyggare Nystart i Kalmar blev Jangir Maddadi Design Bureau AB.

kalmar3

Maria Vult von Steijerns Företag är baserat på tron att kundernas behov är av yttersta betydelse. Behandlingar är till för att möta de behoven. Behandlingarna baseras på djupa kunskaper inom både medicinsk, västerländsk och österländsk behandlingsteknik och ger snabbare förbättring samt återställer både mental och fysisk kondition.

Jangir har med sitt personliga engagemang på kort tid utvecklat och drivit sitt företag. Han har lyckats slå sig in i en bransch som är enorm och har stor konkurrens. Att få uppdrag av stora kända multinationella företag tyder på kvalitet och nytänk. Att han dessutom satsar på närproduktion som genererar tillväxt i regionen visar ytterligare på hans storhet.

Almi Företagspartner Kalmar/IFS Kalmar erbjuder rådgivning och praktiskt stöd till personer med utländsk bakgrund som avser att starta eller redan driver ett företag. IFS Kalmar startade i augusti 2000 och har hittills bidragit till starten av över 330 nya företag i Kalmar län.

Utmärkelsen Årets Nybyggare Pionjär i Kalmar län 2010 överlämnades av ALMI Företagspartner Kalmar och utmärkelsen Årets Nybyggare Nystart av SEB.

Detta pris sponsras av SEB, vars representant överlämnade en check på 10 000 kr.

“Våra pristagare regionalt är värdiga representanter för Kalmar samt starka kandidater till nationella utmärkelsen Hans Majestät Kung Carl den XVI Gustavs pris till Årets Nybyggare” skriver Martina Lago och fortsätter:

 

“Förhoppningar är stora att det blir de som den 26 oktober i Stockholm tar emot utmärkelsen ur kung Carl Gustafs hand samt en check på 100 000 från SEB”.

För mer info, kontakta:
Martina Lago, ALMI Företagspartner Kalmar/IFS Kalmar
martina.lago@almi.se   Telefon: 0766-322 877